Bergheim Opp på Bromma

Postet av Hemsedal IL - Langrenn den 13. Jun 2016

En fjellstødig delegasjon fra Hemsedal Langrenn var til stede da motbakkeløpet Bergheim opp gikk av stabelen mellom Nes og Flå på søndag.


Løpet går på grusvei og er 4,3km. Mellom start og mål skiller det 380 høydemeter, så her er det med andre ord mulighet til å hilse på vår felles venn, Mr. Melkesyre.


Som det kommer frem av lagbildet, var det en god og lystig gjeng på plass. Særlig verdt å nevne er at Guro og Ola begge stakk av med seieren, og sistnevnte var ikke snauere enn at han stakk av med løyperekorden. Guro på sin side, vinner på en middels dag og sender med det et varsku det lukter svidd av mtp. vinteren.


Foto: Niklas Herland.


Miriam og Kasper løp motbakkeløp for første gang, og gjorde gode figurer, sistnevnte klinket til med en 4.-plass totalt i løpet.


Lysluggen til venstre, Sindre, har etter hvert blitt en velholden mann når det kommer til slukte høydemeter, men denne gangen brøt han enda en barriere. Med noen mislykkede forsøk i historieboka viste han i dag sin gamle lærer, Morten, ryggen med et rykk i den siste bratte kneika. Slik skaffet han seg ei luke som den aldrende pedagogen aldri klarte å tette på oppløpet på tross av oppløftende formaninger fra Ulsaker- og Herland senior.


Neste konkurranse i motbakkecupen i Hallingdal, SKUE Motbakkecup, heter Skarvet Opp, og er på Geilo 3. september. Bli med da!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline