Fjelletstafetten 21.02 - med bilder

Postet av Hemsedal IL - Langrenn den 13. Feb 2015

Hemsedal stilte med totalt 8 lag på Fjelletstafetten. Vi hadde prøvd å lage mest mogleg jamne lag, noko vi lykkast godt med. I jenter 13-16 år gjekk Elin, Idunn og Miriam inn til sølv.

Det var 3 etapper. Den fyrste gjekk i klassisk stil, medan dei to siste gjekk i fristil. For 8-12 åringane var 2. etappe kortare enn 1. og 3. etappe.

Det såg ut til at alle deltakarane likte seg godt i det fine været.

Resultatliste Fjettetstafetten

Invitasjon til Fjelletstafett. Fjelletstafetten-2015-INNBYDELSE.docOla og Simen smiler om kapp med sola i Leveld, og klargjer skia til startetappe.Magnus, Erlend og OlavMarie skal gå 2. etappe.Oskar skal gå 3. etappe.Petter og OlavStein Ove legg klister i bånn og turrvoks utanpå.FilippaLøparane på 2. etappe ventar på å få gå ut.Olav er klar for 2. etappe.Sindre er i tet etter fyrste etappe.Simen vekslar med Olav.Oskar har starta på tredje og siste etappe.Øystein går i mål på siste etappe.Kari, Signe, Maja og Anne går startetappe på kvart sitt lag i J8-12 år.Signe har fått ein god start på fyrsteetappe i J 8-12 årKari og Anne
MajaSynneFilippaGinaLivIdunn og MiriamIngvildStarten har gått i J13-16 år. Elin nærmest kamera.Elin vekslar med Idunn.Idunn vekslar med Miriam.Miriam går i mål på siste etappe.Sølvlaget: Elin, Idunn og MiriamPremieutdeling på Leveldtun.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline