Hemsedal #26 i landet

Postet av Hemsedal IL - Langrenn den 5. Feb 2020

På søndag gikk gutta våre seg inn til en meget, meget solid 26.plass! Vi gikk dessverre (riktignok noe forventet) tapende ut av duellen mot Gol, men hadde til gjengjeld gooood margin ned både Bromma og Nesbyen. 


På 1.etappe tok Kasper de blåe fargene ut med stødig hånd og ble gående med intet mindre enn skikongen himself - Petter Northug Jr. Det ble en liten duell, som vår mann gikk seirende ut av! De to vekslet som henholdvis nr. 16 og 17. På dette tidspunktet lå Gol 39 etter en etappe av Emil Brøto, som ikke lot til å være helt fornøyd selv, etterpå. 


Trym gikk den 13. beste 2.etappen og tok slik Hemsedal opp på en 13.plass. Sevat gikk det han var kar om med en jagende Vegard Myklemyr fra Bromma i hælene. Forspranget holdt heldigvis helt til mål, og Sevat gikk over målstreken som nr. 26. 


En liten betraktning fra sidelinjen er for øvrig at for HIL gikk alle tre gutta i klubbens konkurransedress, mens golingene gikk med tre forskjellige farger, hvor kun én av tre var klubbdressen. 


Ved å bli topp 30 sikrer Hemsedal seg god seeding på NM-stafetten 2021! Gratulerer til Kasper, Trym og Sevat - vi er stolte av dere! 

Bildetekst: Fv: Emil Brøto, Gol. Kasper Herland, Hemsedal. Petter Northug, Strindheim 2.Bildetekst: Lagbilde etter målgang. Alle har selvsagt gått i blått. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline