Gravsetrennet

Postet av Hemsedal IL - Langrenn den 2. Des 2019

Gravsetrennet gikk som vanlig av stabelen som et av sesongens første renn, for de fleste. Dugnadsånden var stor og de refleksvestkledde funksjonærene var dyktige og mange. 


De lengste distansene var 5km for kvinner og 10km for menn. Raskest av de førstnevnte var Thea Johansen fra Fet SK og Janne Alseth Haslum IL, som begge brukte 16 minutter og 27 sekunder. De gikk i K17.


På herresiden var det Kasper Herland fra Hemsedal IL som vant. Han brukte 27min og 51sek, og hadde med det meget overbevisende margin ned til resten av gutta i M1920. 


Etter å ha vært ute med sykdom noen uker i sommer var han glad for å være tilbake i skisporet, både med startnummer og god helse. 

- Jeg burde kanskje vært og gått på Gålå i dag, men valgte å prioritere og stille opp lokalt i dag. 

(saken fortsetter lenger ned...) 

Bildetekst: Kasper, like før start på sin 10km. Funksjonær: Petter Owesen.


I seniorklassen var det Katrine Seim fra Hol IL (17:14min) og den Bergen-stasjonerte Hemsedal IL-representanten Morten Løchen (31:32min) som vant og slik stakk av med spekepølsene og sjokoladen.


Katrine Seim (21) som allerede i karrieren har rukket å være stort talent, juniorstjerne, landslagsløper og ute med langtidssykdom, hadde på lørdag et lite comeback. 


- Gravsetrennet var en stor opptur for meg siden jeg ikke har hatt startnummer på brystet på over halvannet år. Finere konkurranseløype skal man lete lenge etter, og kroppen føltes overraskende bra helt til jeg kom inn i den fryktede Monsterbakken. Det føltes ut som en vegg foran meg som aldri tok slutt, men jeg kom meg til mål og syns det var knallgøy å gå skirenn igjen!


Vi gratulerer med seieren i seniorklassen! Se bilde av Katrine på oppløpet lenger ned.


Bildetekst: Seniorklassevinner Katrine Seim fra Hol IL, på vei mot mål. 


Bildetekst: Kasper fosser mot mål, ikledd den fagre HemsIL-drakten. 


Alle foto: Sissel Rudningen. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline