Rapport fra Hemsedalsrennet

Postet av Hemsedal IL - Langrenn den 19. Apr 2019

Det var stinn brakke med stjerner på startstreken til årets utgave av Hemsedalsrennet. 


For å skumme fløten kan vi nevne hun som for mange sto for ski-VMs største øyeblikk med sin sprintbronse, Mari Eide, og hennes samboer Anders Glørsen - som for øvrig også har en VM-bronse, fra 2015. 


Verdenscupløperne Kasper Stadaas og Timo Andre Bakken var med. Også kan vi nevne storkomiker og langløper for Team BN Bank, Nils Ingar Aadne, og ingen ringere enn Marius Ulland, mange ganger kåret til "Employee of the Year" på KIWI (2014-2018). 


Atter ytterligere kan vi nevne at det var lokale langrennsstorheter fra hele Hallingdal på plass. Og som om ikke det var nok hadde vi VERDENS BESTE smøreteam til å hjelpe til med skipreppinga. 


Bildetekst: Verdens soleklart beste smøreteam var på plass for å hjelpe alle hemsedølene med festesmøringen. 


Bildetekst: Like før startskuddet gjør gjengen sine siste forberedelser. Fv: Mari Eide (176), Ole Hulbak (i grønt, 135), Anders Asdøl (189), Sigurd Hulbak (138), Kjetil Andre Bjerkreim (149).


Bildetekst: Like etter starten har gått, teten pigger avgårde. 


Bildetekst: Pål Golberg ble den suverene vinneren. Han brukte 1 time og 8 minutter.


Bildetekst: Her kommer gruppa som spurtet om 2.-plassen inn. De brukte såvidt over 1 time og 13 minutter. 


Bildetekst: Ungdommene er her på vei ut på sin, noe kortere, utgave av Hemsedalsrennet. Vår utegående reporter aner at det kan være Oskar Owesen og Syver Hjelmen fra Hemsedal som er nærmest kamera (?). 
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline