Sigurd Hulbak før Marcialonga - se på NRK1 0745 på søndag!

Postet av Hemsedal IL - Langrenn den 26. Jan 2019

Hvordan er du fornøyd med sesongen hittil, Sigurd? Du har gått i Livigno og deltok på Budorrennet før Kaiser Maximillian Lauf?

- Sesongåpningen i Livigno ble ikke slik jeg håpet på, trur høyden kan ha spilt inn litt her. Men gikk bedre på Romjulsrennet og Budor. 

- Er fornøyd med Kaiser, låg i gruppa med Tynell og Thele. Men måtte slippe gruppa i noen utforkjøringer ned mot mål, kunne kanskje klart topp 50, men fornøyd uansett. Fikk SC-poeng! 

Sigurd ble, for den uinnvidde leser nr. 54 på KML. 


Hva tenker du om morgendagen? Marcialonga regnes av mange for å være langløpernes VM (Vasaloppet er OL, journ.anm.), har du prikket inn storformen og forventningene? Marcialonga betyr jo den lange marsjen, men kalles av noen for massakrialonga da det er nokså smale løyper og en del kreative svinger - hvordan passer det for deg?

- Marcialonga er kanskje ikke helt løypeprofilen som passer best for meg, men er fornøyd om jeg kommer blant topp 60 og får poeng i SC-sammendraget. 

- Etter rennet blir jeg værende her nede i Italia ei uke, og skal gå Toblach-Cortina (som også er en del av Ski Classics, journ.anm.) neste helg. Etter det blir det en liten periode med mer mengdetrening i februar. Jeg regner med å gå noen norske turrenn, men ikke helt bestemt meg for hvilke ennå. 


For alle skikkelige langløpere er hovedmålet turen fra Sälen til Mora første søndagen i mars. Hva tenker du om årets utgave av Vasaloppet for din del, blir det å forbedre den sterke 79.plassen fra i fjor? Hva med resten av sesongen? 

- Jeg gleder meg, og går for å komme meg inn rundt topp 50-60 der. Videre blir det Halv- og Hel Birken, håper å gjøre det bedre der, enn de siste par åra. 

- Deretter følger Valdresmarsjen fra Beitostølen til Danebu og Trollski Maraton (hhv. 65 og 120km, journ.anm.). 


Forrige sesong ble du hhv nr. 1 og 3 på disse to sistnevnte rennene, hva er håpet i år? 

- Håper å kunne kjempe om seiern i disse to renna. Etter det reiser jeg til Finland for å gå Yllas-Levi.
På tampen skal jeg også seff gå Hemsrennet! 


Til slutt, hvem tipper du som de første tre gjennom Vasagatan i Mora? 

1. Nygaard 

2. Chernousov 

3. Vesterheim


Hele HILL ønsker Sigurd lykke til hele veien til Cavalese!


Bildetekst: Tre gladgutter for HIL på Budorrennet 2019. Fv: Morten Andreas Løchen, Per Kristian Haraldsen og portrettobjektet. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline