Monsterprestasjon av Trym og Guro i SC Östersund!

Postet av Hemsedal IL - Langrenn den 17. Des 2018

I helga var det Skandinavisk Cup i svenske Östersund. Der gikk Trym Fikke Halbjørhus (22) og Guro Jordheim (22) fra Hemsedal hen og klinket til med hvert sitt monsterrenn, og fikk for det sine første poeng i denne konkurransen! Om det ikke kan kalles et gjennombrudd kan det i hvert fall kalles en stor, stor milepæl! 


Vi regner med at telefonlinja hans omtrent har gått varm av nysgjerrige journalister i etterkant av rennet , men HILs utegående reporter har lyktes med å komme i kontakt med Trym i dag.


- Dette var jo rett og slett fullklaff på alle plan. Gode ski, god kropp, og en helt optimalt taktisk og teknisk løsning fra min side. 

- På forhånd håpte jeg å kanskje kunne kjempe om plassering inne blant topp 50 på et løp med fullklaff. Men i dag var jeg visst bedre enn jeg, og mange andre, trodde. 

- Med en løype som etter mitt hode var alt for tøff for å håpe på noe bedre, med en sammenhengende stigning på 1 kilometer med 70 høydemeter. Jeg er jo ikke direkte kjent for å elske bakker (av typen mot journ.anm.), men har i høst jobbet en del med kapasiteten min. 

- Trodde egentlig ikke jeg hadde et slikt nivå inne, selv om jeg vet at jeg har tatt store steg, spesielt på distanse i år. Det har alltid vært sprint hvor jeg har følt at jeg har hatt størst mulighet til poeng i både Norgescup/Scan.cup, men nå kommer mine første poeng i et 15km skøyterenn. Det er overraskende både for meg og flere andre. 

- Etter rennet i går har jeg fått utrolig mange koselige hilsener, som jeg setter utrolig stort pris på! Så tusen takk for det! Hittil i år så har ting virkelig gått stang ut for min del, med mye dårlige ski og til dels løyper som ikke har passet meg optimalt, men i dag klaffet alt. 

- Det gir STOR motivasjon til videre satsing, og jeg skal prøve å stabilisere meg i dette gode selskapet!


Moro å høre Trymmern! HIL Langrenn ønsker deg lykke til videre med sesongen, og ikke minst med å moderere ribbe- og riskremkonsumet de kommende ukene!


Guro ble nr. 19 i rennet som ble vunnet av Astrid Øyre Slind, for øvrig plassen bak fire år eldre Emilie Fleten fra Gol. Guro er til daglig stasjonert i Utah, USA, men reiste hjem til juleferie en uke tidligere for å delta i et stort skirenn her på kontinentet. Her "hjemme" konkurrerer hun imidlertid for gamlelandet og Hemsedal IL

Utover det har det ikke lyktes HIL å komme i kontakt med henne etter rennet, vi regner med at hun har vært travelt opptatt av å skrive autografer. 


*Redaksjonen beklager sterkt at vi i første utkast av denne artikkelen ikke var årvåkne nok til å få med oss at Guro Jordheim var på start- og resultatlista. Vi legger oss paddeflate, og det skal selvsagt ikke gjenta seg.


Bildetekst: Trym representerer Team Hallingdal og Hemsedal Idrettslag. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline