Prosjekt Gravset 2018

Postet av Hemsedal IL - Langrenn den 10. Des 2018

Skisesongen på Gravset er nå i full gang med nypreparerte kunstsnøløyper og natursnøen begynner nå å gjøre slik at resterende løypenett blir åpnet så fort forholdene tillater det. Før vi kom så langt har det i løpet av høsten vært stor aktivitet på Gravset.


Kunstsnøanlegget har blitt utvida ut på stadion, slik at en rekker over store deler av stadion med snøkanoner nå, og arbeidet med å fordele snøen utover blir dermed lettere. 


Dette er et prosjekt som hadde en estimert kostnad til 206.000,-. Montering av rørgater er gjort på dugnad av langrennsgruppa, og SpareBank-stiftelsen Hallingdal har bidratt med 30.000,- til finansiering av prosjektet.Andre ting på stadion som er utført i høst er utbytting av lyskastere i stadionmasta til nye LED-lyskastere, så nå blir det lysere tider på stadion.


I tillegg er det blitt gravd ned rør for å forberede å legge inn fiber til stadion, gjort utbedringer på parkeringsplass og etablert mellomtidssløyfe til tidtakersystemet inne på stadion. 


Tusen takk til alle som deltar i de forskjellige oppgavene på dugnaden, til SpareBank-stiftelsen Hallingdal som bidrar med midler og til andre bidragsytere! Det gjør at vi får en arena og løyper som stadig blir forbedret til glede for store og små fastboende og tilreisende.

Med ønske om en flott skisesong!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline