Sommerportrett med Team Monster: Trym Fikke Halbjørhus

Postet av Hemsedal IL - Langrenn den 15. Aug 2018

Den etter hvert rutinepregede sommerportretteringen av Hemsedals mest gylne langrennsgenerasjon - også velkjent (og beryktet) som team Monster - ruller videre. 

I dag har vi gleden av å presentere den eneste i teamet med eksplosive muskelfibre - we give to you nemlig ingen ringere enn Trym Fikke Halbjørhus! 


Er du fornøyd med sesongen? Kan du trekke fram to oppturer og en ting du gjerne skulle sett ble annerledes?

- Er fornøyd med deler av sesongen. Det ble dessverre sykdom i tre av de viktige rennhelgene, det skulle jeg gjerne vært foruten. Ellers har det gått veldig fint der NM-stafett og U23 NM - sprint var der det gikk aller best. 16.plass med Hemsedal IL sammen med Ola og Kasper var en stor opplevelse, samt å endelig få vise mer av hva jeg er god for i sprint var veldig forløsende, der jeg var 0,3 sek unna avansement fra prologen. 


Hva vil du si har vært ditt største fremskritt i år?

- Mitt største fremskritt har nok vært innen sprint. Jeg har tatt store steg der jeg viser at jeg kan hevde meg godt. Selv om jeg innerst inne ønsker å bli en god allrounder.


Hvordan har du opplevd overgangen i å flytte til Lillehammer? Bo langt unna treneren og det vante miljøet osv.

- Overgangen til Lillehammer har gått veldig fint. Da folk i miljøet naturlig nok flytter ut når skolegang skal fullføres og diverse annet, så blir man litt alene. Da er det nødvendig å søke til andre miljøer som feks. Lillehammer. Her er det en utrolig god treningskultur, der man alltid har noen å trene med. Treningsfasilitetene er på høyde med Hallingdal, så da er det bare å kjøre på.


Hva er det du savner mest med Hemsedal, og hvorfor er det Team Monster? 

- Savner selvsagt det utrolig gode miljøet vi hadde i Hemsedal for 2-3 år siden. Vi var 4-5 juniorer som jevnt tok poeng i eldste juniorklassen (19-20). Vi dro hverandre opp og fram og hadde en ekstremt god treningsiver og -kultur. Trening sammen ble sett på som prima, og ble gang på gang prioritert, og med fulgte det utvikling.


Har du rukket å sette deg konkrete mål for 2019-sesongen? Du er motivert for å klinke grundig til enda en sesong?

- Mine mål er å virkelig slå i fra meg i sprintene som kommer. Slik jeg ser det så er det i sprint jeg kan lykkes best, og da kommer jeg til å tune litt ekstra inn mot dette. NM-stafett blir også et stort mål, der Hemsedal skal slå seg inn topp 10, og jeg ser for meg å forskyne meg med en etappe der. Jada, ingen fare, jeg er motivert i massevis. Gir meg nok ikke med dette. 


Moro å høre Trymern, bare å gunne på videre!
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline