Sommerportrett med Team Monster: Guro Jordheim

Postet av Hemsedal IL - Langrenn den 12. Aug 2018

Den etter hvert rutinepregede sommerportretteringen av Hemsedals mest gylne langrennsgenerasjon - også kjent som team Monster - ruller videre. 

I dag har vi gleden av å gi dere teamets eneste kvinnelige medlem, nemlig ingen ringere enn selveste Guro Jordheim! 


Er du fornøyd med sesongen? Kan du trekke fram to oppturer og en ting du gjerne skulle sett ble annerledes?

- Sesongen gikk utrolig bra. En opptur var å bli kåret til MVP (Most Valuable Player) i collage-sirkuset, hvor jeg vant 7 av 13 renn. En annen opptur var å kjenne at kroppen responderte som jeg ville i høyden, og at ingen klarte å slå meg i en spurt. En ting som jeg gjerne, på godt og vondt, skulle sett ble annerledes, er at min motivasjon og iver i langrennsporet ikke gikk hardt utover karakterutskriften i studiet. 


Hva vil du si har vært ditt største fremskritt i år?

- Mitt største fremskritt var helt klart at min selvtillit og respekt i skisporet økte. Dette er helt klart et resultat av at jeg over hele fjøla blei en sterkere og raskere skiløper, men det er også utrolig deilig å føle på et mentalt overtak. 


Hvordan har du opplevd overgangen i å flytte til Salt Lake City, USA? Bo langt unna treneren og det vante miljøet osv.

- Før jeg dro var jeg åpen for en forandring og å utfordre min evne til tilpassing. Tok med meg mye kunnskap og verdier fra tida i Hemsedal. Spesielt verdien om et godt treningsmiljø der man har det gøy sammen. 


Hva er det du savner mest med Hemsedal, og hvorfor er det Team Monster?

- Selv om miljøet i USA er eksepsjonelt er det å trene med en guttegjeng som jeg ser opp til og som pusher og er upåklagelig råe er et stort savn. Gutta i team Monster har klart å kombinere sportslig fokus, treningsiver, oppmøteplikt og selvironi - skikkelig god kombo - og alle de artige påfunna savner jeg. 


Har du rukket å sette deg konkrete mål for 2019-sesongen? Du er motivert for å klinke grundig til enda en sesong?
- Mine mål for 2019- sesongen er å fullføre en høst med mye trening og høy kvalitet. Og dersom alt går etter planen får jeg prøvd meg i noen renn i Norge/Skandinavia rundt juletider. I collage-cupen i USA er målet å vinne det største rennet, NCAA Championship.

Bildetekst: Frøken Jordheim på 4timers jogg- og fjelltur i Skjolden under treningssamling med Team Hallingdal m/venner i juni 2016. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline