Bilder frå Hemsedalsrennet

Postet av Hemsedal IL - Langrenn den 6. Apr 2018

Alle bildene er tatt av Johanne Kure, tusen takk for ditt bidrag! 


Stjernene på første rad trekker pusten dypt en siste gang før startskuddet går. 


Midt i bildet ser vi Sigurd Hulbak som har gitt en liten startluke til startraske Kasper Herland - en luke han senere i rennet skulle tette med mange minutters margin. 

I grønt til venstre med nr. 191, Ole Hulbak fra Hemsedal for NTNUI Langrenn, foran ham for Team Milslukeren DRIV Trening, Anders Engene Bjaaland fra Gol med nr. 211 - begge to, utfra det undertegnede erfarer, på blanke ski. Lenger frem i bildet finner vi med nr. 187, Emil Brøto fra Gol IL og Team Hallingdal. 


Med nr. 194 ser vi vanligvis ikke fullt så startraske Ola Jordheim fra Hemsedal som er ute og lufter de herligste vinkler. Riktignok har han måttet gi ei solid luke frem, men her går det fort! Hva som er mest kritikkverdig av å gå Hemsrennet med skøytesko, eller å la den lokale fartsdressen bli hengende i skapet lar vi forbli et ubesvart spørsmålet. 


Her ser vi Per Kristian Haraldsen fra Hemsedal, for anledningen ikledd en helt nypresset HIL-dress og startnr. 204. Kanskje den hemsedølen som har gjort størst fremskritt i skisporet denne sesongen. 


Den yngre garde, minst like spent som den eldre som akkurat har forlatt stadionanlegget på Gravset. 


Sjur Røthe fra Voss vant som kjent Hemsedalsrennet 2018. Her ser vi ham passere målstreken med et langstrakt innslag - en landslagsløper verdig. Riktignok var innslaget helt overflødig da nestemann til slutt endte opp på behørig avstand, men flott at storløperne tar seg bryet med å showe litt for publikum i høytidstida! 


Etter at Pål Golberg fra Gol IL og landslaget hadde gått udramatisk inn til andreplass ble det et durabelig spurtoppgjør mellom de gamle lagkameratene fra blant annet Team Centric, nemlig den største legenden av dem alle, Anders Aukland, for Team Santander og Oseberg Skilag, og Simen Håkon Østensen for Team BN Bank og Fossum IF. Her er beviset på at de gamle ikke alltid er "eldst". 


Midt i bildet ser vi dagens raskeste hemsedøl, Sigurd Hulbak for Team Skigo XC med nr. 209. Til venstre Jakob Mestvedthagen i trøndergrønt med nr. 207. Han kom inn bare sekundet bak Sigurd. Jakob er egentlig fra Hemsedal, men har dessverre solgt seg til langt mer pengesterke NTNUI - Langrenn for sesongen. 


La oss håpe på samme fine forhold med like mange deltakere til start neste år! 
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline