Mellerunden og SkanCup

Postet av Hemsedal IL - Langrenn den 25. Feb 2018

En liten delegasjon fra HIL - Langrenn fylte opp bilen og dro lørdag til Valdres for å gå  det 44 kilometer lange Mellerunden 2018.


Det var meldt trikkeskinner, lettskyet og mange minusgrader. Disse meldingene viste seg å bli ganske korrekte. 


Slik gikk det med gjengen, plassering og totaltida følger. 

2. Sigurd Hulbak 2.08 timer

7. Morten Løchen 2.20t

82. Nils Erik Hulbak 2.58t

89. Per Kristian Haraldsen 3.01t


Sigurd var veldig lenge med i kampen om seieren, men måtte se seg frasklidd av Vegard Kjøs Egge fra Øystre Slidre IL nedover den veldig snille avslutningen, de siste åtte kilometerne. 

- Jeg forsøkte å rykke i den lange motbakken opp mot den siste drikkestasjonen, og fikk vel ei luke på 20 sekunder. Men i de lange bakkene ned mot mål ble jeg sklidd inn og fra. Hadde vel ikke helt gliden og farta til å henge på nedover der, sa Sigurd til HILLs utegående reporter etter rennet.


For Sigurd og Morten var dette en siste gjennomkjøring før Vasaloppet neste søndag, 4.mars. 

For Nils Erik og Per Kristian var dette både et seeding-renn og en liten generalprøve før det som venter mellom Rena og Lillehammer, altså Birkbeinerrennet, lørdag 17. mars.

Begge de to rennene blir vist på NRK kl. 0800. 


En annen hemsedøl (tidligere vel og merke, han går nå for NTNUI - Langrenn) som sparket bra fra seg i sporet i helga, var Jakob Mestvedthagen. Han gikk et durabelig sterkt renn under Skandinavisk Cup i Trondheim på lørdag. Under 10km klassisk var han kun vannvittig sterke 1:46min bak vinneren Pål Golberg fra Gol. 


Slik gikk det med de andre hemsedølene.

1. Pål Golberg 24:21min

83. Jakob Mestvedthagen 26:08

131. Ola Jordheim 26:45

198. Ole Hulbak 28:37

DNS. Trym Halbjørhus Fikke 


Trym ble dessverre forhindret fra å gå grunnet sykdom i forkant i helga, og siden SkanCup-helga var lagt opp som en mini-tour måtte man gjennomføre fredag for å gå lørdag, og lørdag for å få søndag.


Bildetekst: Illustrajonsbilde - Sigurd under Gravsetrennet.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline