Marcialonga

Postet av Hemsedal IL - Langrenn den 8. Feb 2018

Såvidt det er undertegnede bekjent var Hemsedal IL representert med fire startende i verdens nest største turrenn søndag 28. januar i år. 


Slik gikk det med dem, plasseringen og tida totalt følger. 

76. Sigurd Hulbak - 3.06 timer

363. Morten Løchen (bildet) - 3.36t

1776. Sigurd Kyrkjebøen 4.49t

1856. Petter Owesen 4.53t


Saken fortsetter under bildet...

Sigurd Hulbak gjorde nok en kjempeprestasjonen i den italienske turrenngiganten. Langløpstalentet fra Hemsedal har fått en ny "vår" i satsingen sin i form av å ha blitt en del av laget Team Skigo XC. Han uttalte følgende til HIL Langrenns utegående reporter etter rennet.

- Jeg var ikke helt fornøyd med rennet. Jeg følte meg uheldig i starten der, og klarte ikke å komme med i de riktige grupperingene som dannet seg. Så i stedet for å gå med en gruppe hvor vi kunne bytte på å dra ble det i stedet jeg som ble lokfører for et tog nedover dalen der. Tauing i fem mil er ikke den beste oppskriften på et optimalt renn. Men god trening var det nok! 

Vi ønsker Sigurd lykke til med treningsperioden nå mellom Marcialonga og enhver ekte langløpers hovedmål, Vasaloppet, som er søndag den 4.mars klokka 0800. Tune in på NRK1 med Ole Kristian Stoltenberg og hans nye, superkompetente ekspertkommentator Christoffer Callesen i kommentatorbua. 


Morten kan nå endelig kalle seg en ekte langløper etter å ha gjennomført alle de "tre store" i SkiClassics-sammenheng. Han håper på hakket mer rettferdig seeding neste år. 


Petter tok "den lange marsjen" som oppkjøring til VM for skogsarbeidere, som fant sted i Nord-Italia senere den samme uka. Han kunne melde om en god dagsform, og virket storfornøyd med både vær og ski i etterkant av rennet. 


Sigurd Kyrkjebøen, et tidligere stortalent fra Hemsedal, tok skia ned fra hylla igjen til denne anledningen etter å ha hatt dem der de senere årene. Han virket fornøyd med å ha kommet seg både til mål og inn på pizzarestauranten etter målgang. Men noe come back ville han likevel ikke høre snakk om. 


Vi er alle enige om at turen nedover til Nord-Italia for å gå Marcialonga er noe alle som er glad i langrenn bør unne seg en gang!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline