Julehilsen fra Hemsedal Idrettslag

Postet av Hemsedal IL den 19. Des 2017

                                                                                                             Bilde fra Hemsedal Langrenn


TUSEN TAKK!

Hemsedal Idrettslag sier tusen takk til alle som skaper idrettsglede for små og store hver dag - hele året. Uten dere som koker kaffe, steker vafler, varmer pøler, merker løyper, er tidtakere, kjører på treninger og stevner, rydder, vasker treningstøy, trener små og store, dømmer kamper, inspirerer og motiverer, ler og gråter når blinkende barneøyne ser stolt på deg, eller er lei seg når det butter - ja uten alle dere hundrevis av frivillige i Hemsedal Idrettslag hadde hverdagen vært mye mindre innholdsrik for oss alle.

Vi vil også takke våre sponsorer som bidrar til at Hemsedal IL har mulighet for å ligge til rette for masse aktivitet for barn, unge og voksne. Vi vil spesielt takke våre hovedsponsorer Sparebank 1 – Hallingdal Valdres og SkiStar – Hemsedal som bidrar til at idrettslaget kan blomstre og utvikle seg.  Hemsedal kommune er også en stor medspiller i forhold til å låne anlegg og gir tilskudd til idretten på ulike måter. 

Vi takker for samarbeidet i året som snart er omme og vil ønske dere alle en GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR!

Vennlig hilsen for Hemsedal Idrettslag,

Anette Black, daglig leder

 

     

                                


0 Kommentar

E-Co Alpincup i Hemsedal 19 - 21.januar, 2018

Postet av Hemsedal IL den 19. Des 2017

Velkommen til E-Co Alpincup 19-21.januar i Hemsedal for U14-16. Super g, storslalåm og slalåm står på programmet fra fredag morgen til søndag ettermiddag. Det er internasjonalt kvalikkrenn og kretspujekvalik.

Se mer i NSF terminliste og meld deg på via minidrett.no. E-CO Alpincup program 2018 oppdatert 17.01.18

ServeringstilbudSe tilbud på servering denne helg, på Lodgen Spiseri, i bunn av bakken - frokost, lunsj og middag fre-lør. og gathering taco fredag og beef/pizzzabufet lørkveld.

Overnatting: Bestill online via www.skistar.com/hemsedal eller se mer overnatting på http://www.hemsedal.com/no/Ove...
Eller ta kontakt med gruppe@skistar.com


Følg med på startlister, livetiming, m.m. her

Ang. NSFuttak til internasjonale renn


0 Kommentar

Retningslinjer for publisering av bilder og film

Postet av Hemsedal IL den 14. Des 2017

Til alle idrettslag, særforbund og idrettskretser Retningslinjer for publisering av bilder og film

I dag skjer det mye tilfeldig og ulovlig deling og publisering av bilder. Norges idrettsforbund minner derfor om hvilke regler som gjelder for publisering og videreformidling av bilder og film av våre medlemmer.

Idrettsforbundet har laget noen enkle retningslinjer for å bevisstgjøre trenere, utøvere, ledere, frivillige og foresatte av barn i idrettslag. Retningslinjene er utarbeidet på bakgrunn av de krav som stilles i personopplysningsloven og åndsverksloven.

Det er viktig å ha respekt for barn, unge og voksnes integritet og rett til personvern. Noen kan ha særlige grunner for at de ikke ønsker å bli tatt bilde av. I enkelte tilfeller kan bildedeling få uheldige konsekvenser dersom medlemmet for eksempel bor på hemmelig adresse. Uønsket publisering og deling kan føre til erstatningsansvar og straffeansvar ifølge personopplysningsloven og åndsverkloven.

Informer om retningslinjene!

Norges idrettsforbund oppfordrer alle idrettslag, idrettskretser og særforbund om å gjøre retningslinjene for publisering av bilder og film kjent i sin organisasjon. Retningslinjene ligger her:

https://www.idrettsforbundet.n...


0 Kommentar

Forlengelse av vår sponsoravtale med SpareBank 1 Hallingdal Valdres

Postet av Hemsedal IL den 4. Des 2017


Jeg har gleden av å formidle at Hemsedal IL og SpareBank 1 Hallingdal Valdres har forlenget vår sponsoravtale i 2 år. Samarbeidet med SpareBank 1 er svært viktig for Hemsedal IL. De bidrar ikke bare til drift gjennom denne avtalen, men de også støtter Anettes stilling og de fleste av våre prosjekter. I år fikk vi støtte til følgende prosjekter fra Sparebankstiftelsen Hallingdal Valdres:  

 • Free-X til innkjøp av en ny stasjon for deres svært populær innetrening
 • orienteringsgruppa til produksjon av Gravsetkartet
 • Totteskogen rulleski anlegg til en skytebane
 • sykkelgruppa til et tidtakersystem
 • Tråkk ‘n roll til bygging av en sykkelsti i Totteskogen

SpareBank 1 Hallingdal Valdres er et 100 % lokalt finanshus bestående av bank, forsikring, regnskap og eiendomsmeglertjenester. Til sammen har de ca. 160 ansatte i Hallingdal og Valdres. De eies 100 % av to lokale sparebankstiftelser, SpareBankstiftelsen Hallingdal og SpareBankstiftelsen Øystre Slidre.  Dette betyr at overskuddet tilbakeføres til lokalsamfunnet vårt gjennom stiftelsesmidler. Her har det blitt gitt flere tilskudd til Hemsedal Idrettslag de siste årene. 

SpareBank 1 Hallingdal Valdres har forankret i sin strategi at de skal være en lokalbank, der arbeidsplasser, lokal næringsutvikling og det og bo og trives i Hallingdal er noe de skal  bidra til. Dette gjennom eierstrukturen, men også gjennom sponsing.

SpareBank 1 Hallingdal Valdres en stor lokal sponsor. Og det er hovedsakelig Idrettslag og
lag/foreninger rettet mot barn og unge som prioriteres.

SpareBank 1 Hallingdal Valdres gleder seg derfor stort til å fortsette samarbeidet med Hemsedal IL og setter stor pris på den jobben som Idrettslaget og alle som er involvert gjør i Hemsedal.


0 Kommentar

Join HIL via minidrett.no

Postet av Hemsedal IL den 27. Nov 2017

Join HIL via minidrett.no

If you don’t already have a minidrett profile, you must create one. (Dette gjelder også selv om klubben på forhånd har registrert deg i våre systemer. Bruker må allikevel opprettes i innloggingsportalen som er laget i samarbeid med Buypass)

 • Register your personlia. It is important to register your email address.

 

   Min Profil

You find here an overview of the data that is registered in the central sports database.

·       Personal information, which can also be edited here.

·       Your sporting CV.

·       You can add family members.

·       An overview over your sporting roles.

·       Licenses to compete.

·       Accreditation.

·       Which sports you are interested in. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


0 Kommentar

500 000 kr skal deles ut: Stem på klubben i mitt hjerte 11.-24.november

Postet av Hemsedal IL den 10. Nov 2017

Da har HIL mulighet for å vinne penge. Derfor er det viktig at du og alle dem du kjenner stemmer på HIL:-)

Du stemmer på http://www.klubbenimitthjerte....

Reglene er enkle. Klarer Hemsedal IL å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av tre dagspremier på 10.000 kroner fra SpareBank 1. Med en gang et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at idrettslaget er med i trekningen av 10.000 kroner. Et idrettslag som oppnår 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan delta i totalt 10 trekninger. Vinnersjansene er derfor store. På P4s formiddagssendinger vil gårsdagens tre vinnere offentliggjøres og vinnerne vil samtidig også bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no.

Totalt deler SpareBank 1 ut 30 premier á 10.000 kroner og to hovedpremier på 50.000 kroner. I tillegg deles 100.000 kroner i ekstrakonkurransen for Spleis.

STEM!


0 Kommentar

Registrering i MinIdrett

Postet av Hemsedal IL den 27. Okt 2017

Min idrett er din personlige portal til disse systemene. Her kan du som medlem, utøver, tillitsvalgt eller administrativt ansatt få oversikt over og endre egne opplysninger, melde på og betale for lisens, kurs og konkurranser for deg selv og for dine familiemedlemmer.

Veiledningen nedenfor viser hvordan man gjør dette.

Registrer bruker

Gå til https://minidrett.nif.no


Første gangs bruk / Verifisering 

Når du forsøker å logge inn / opprette ny bruker, kommer dette bildet opp, hvor du må legge inn dine data:

Deretter må du opprette brukernavn og passord. Til slutt må du verifisere at dine data er riktig med en verifiseringskode du mottar på mobil.  Nå er DU innlogget som deg og du kan nå legge til dine familiemedlemmer og administrere dem.  

Innlogging

Du mottar en epost om faktura og følger linken til påloggingen, som ligger ved i e-posten:

Link til pålogging er: https://minidrett.nif.no/ Oppe i høyre hjørne klikker du logg inn (Denne linken blir integrert i nye websider til ØHIL etter hvert)

Da får du frem denne siden:

   

Hvis du er bruker i forveien da kommer dette skjermbilde opp. Hvis du ikke vet/husker brukernavn og passord, klikker du på glemt brukernavn/passord, og du får valg om å få tilsendt engangskode på SMS eller e-post: (For yngre medlemmer er første foresatte i listen satt opp som epost/mobil)

Tast inn mobilnummer og dere får tilsendt en engangskode.

Min profil 

Åpningsbildet viser «brukerens profil». Her kan dere rette adresse, epost og mobil, hvis det skulle være feil eller ønskelig å benytte noe annet.


Familiemedlemmer

Dersom det er flere i familien som driver med idrett, kan dere legge dem til, ved å klikke på «legg

til familie på høyre side i «min profil». Da klikker dere inn på «legg til familie», velger «nytt familiemedlem»;

og søker opp familiemedlemmer og legger til.  

Medlemskap Dette er VIKTIG!

På fliken «Medlemskap» MÅ du søke medlemskap for deg selv og/eller familiemedlemmer. Det er også måten du kan melde deg ut av idretter eller klubb.

Klikk på finn ny klubb og skriv Hemsedal Idrettslag.

Skal du melde deg inn i en ny underidrett huker du av på aktuell underidrett og klikker send søknad.

Klubben/idrettene vil da få en melding om dette, og sørge for at dere får den informasjonen dere trenger. Du skal ikke lage en ny profil.
Medlemskort 

Medlemskort finner du her: Trykk på medlemskort og det kommer frem. Du kan ta et screenshot av medlemskortet!

 


Betaling

Når Idrettslaget har godkjent deg som medlem så får du en faktura i minidrett.

Ved å klikke på handlekurven, eller på fliken «BETALING», får du oversikt over ubetalte fakturaer for deg og din familie. Her vil du også ha oversikt over tidligere betalte fakturaer, under Fakturahistorikk.

I oversikten her, kan du se på fakturaene ved å klikke på pdf vedlegget. Her vil det ligge en faktura for hvert medlem, og en faktura for hvert element som faktureres.

 

2 alternative betalingsmetoder: Tradisjonell bank/nettbank eller online med kredittkort

1 Tradisjonell betaling via bank/nettbank:

Ønsker du å benytte bank, må du betale en og en faktura for hver faktura har et unike KIDnummer. Det kan ta inntil 3 dager før betalingstaus oppdateres til betalt, ved bruk av denne betalingsmetoden.

2 Online med kort.

Ved betaling online med kort, kan du betale alle fakturaene i en transaksjon. Huk av for de fakturaene du skal betale og klikk «BETAL OG BEKREFT»

Da får du beskjed om å taste inn kortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode- CVS, og klikk Betal. Går transaksjonen igjennom forsvinner kravet til betaling og i betalingshistorikken dukker fakturaene opp som betalt.

NIF SUPPORT kan kontaktes på:

 • Telefon 21029090
 • minidrett@idrettsforbundet.no

 • 0 Kommentar

  Ta vare - HIL's reisepolicy

  Postet av Hemsedal IL den 23. Okt 2017

      

         


   


  Hemsedal IL / Verditransport - BFK Ta Vare!

  Hemsedal idrettslag offisielt grunnlagt i 1890. 

  Hemsedal IL har i dag knapt 1300 medlemmer og 13 aktive grupper! 

  Alpint, langrenn, rulleski/skiskyting, freeX, volleyball, orientering, trim, sykkel, klatring, karate, ishockey og fotball.  Vår medlemmer er svært aktive og representerer Hemsedal IL i kretsmesterskap,  NM, Norway - Cup, og representasjonslag i ulike sammenheng inne og utenlands! 

  Hemsedal IL er også med på kampanjen Ta VARE! 

  I all deltagelse, trening som konkurranse medfører transport og kjøring.  På riksveiene går trafikken både raskere og tettere, derfor er en god transportpolicy  avgjørende for å minimalisere ulykker og skader til og fra idrettsarenaene.  Som den største foreningen og en svært viktig aktør i Hemsedal Kommune,  er det naturlig at vi går foran i holdningsskapende arbeid for å minimalisere risiko og skader i trafikken!  Vi i Hemsedal IL har ingen å miste og vil gjøre alt for at våre medlemmer;  barn, ungdom og voksne er kjent med vår transportpolicy: 

  • Vi bruker alltid sikkerhetsbelte – også i buss 
  • Vi bruker refleks / refleksvest når vi trener langs veien 
  • Vi bruker sykkel/rulleskishjelm, før, under og etter trening 
  • Vi bruker lykt når vi sykler i mørket 
  • Vi beregner alltid god tid til trening og konkurranser 
  • Vi overholder fartsgrenser, lover og regler i trafikken 
  • Vi sender aldri SMS når vi kjører, og bruker alltid handsfree 
  • Vi sikrer last i bil, buss og tilhenger 
  • Passasjerer som føler seg utrygge skal si ifra om dette 
  • Vi tar vare på egne og andres barn i trafikken 
  • Vi er forbilder med våre holdninger i trafikken 

  Se mer her!


   

     0 Kommentar

  KIck off av skisesongen 2017-18

  Postet av Hemsedal IL den 12. Okt 2017

  Velkommen til Alpingruppas Kick-off av alpinsesongen 2017-18!

  Vi ønsker å smygstarte sesongen både for løpere og voksne og inviterer til;

  Kick - off for alpinsesongen 2017-18 førstkommende lørdag 14. Oktober,  kl 10-15 i basishallen på Gol. 

  Kick-off for alpingruppas foreldre, trenere og funksjonærer lørdag 11. November fra kl 17 på Lodgen. 

  Velkommen å bli med – både for nye i alpingruppa og for våre «gamle» medlemmer!Meld dere på snarest, takk!

   

  Kjøp av skipass:

  Alle medlemmer i Hemsedal IL får tilbud om å kjøpe skipass til redusert pris (barn/ungdom opp til 15 år får gratis skipass, 16-18 får redusert pris av voksenpris). Les forutsetningene her  NB! Frist for å kjøpe skipass til redusert pris er 31.10!

  Alpinister som ønsker å trene og kjøre renn i Hallingdal får også tilbud om å kjøpe Vinterlandkort rimelig (inkl. Gol, Ål, Nesbyen og Geilo).

  De som ønsker å hjelpe alpingruppa å arrangere renn kan også få tilbud om gratis skipass, hvis dugnaden er mer en hva man kan forvente av foreldre til løpere og hvis man stiller opp og hjelper til på renn også i midtukene. 

  Vedlagt er skjema for alle renn vi arrangerer i vinter (de med grått er ikke alpingruppa som arrangerer, men vi kan gjerne hjelpe til litt). Fylles ut og returneres SNAREST, innen 20.10, takk. Dag for kjøp av Vinterlandkort og henting av  gratis skipass vil bli i slutten av oktober. Dato kommer. 

   

  Renn i Hemsedal kommende sesong 2017-18:

  FIS Hemsedal SL 25-26. Nov

  FIS Hemsedal SSL x 2 4-5.Des/9-10.Des?  (arrangeres av Dønski)

  FIS Hemsedal SG x 2 27 Nov

  E-CO Alpincup 19.-21 Jan SG, SSL, SL

  Sonerenn Hemsedal 25. Feb SSL

  Klubbrenn 2.april SSL+SL

  Hovedlandsrenn for U15 & U16 10.-15 Apr DH, SG, AC, SSL, SL

  Hemsedal Wintergames (Donald) SSL 20.Apr U12-16+SL gutter 21. Apr / jenter 22.Apr (Arr. av Heming)

  FIS Donald Hemsedal SL 21.-22. Apr (Donald U12-16 SSL fre 20.4)

  FIS Hemsedal SG x 2 24. Apr

   

  P.S. oppdatert kalender for hele sesongen (inkl. renn i Buskerud) ligger også på googlekalender på fremsiden av www.alpingruppa.no Denne kalender kan dere også laste ned i egen googelkalender og får da oppdatert info direkte i deres egen kalender! 

   

  Landsfinalerenn;

  Bama Alpinfestival U8-U12 på Ål 16-18.mars - NB! Påmeldingsfrist innen 31.12!

  Telenorlekane U14 på Oppdal 15-18.mars

  Hovedlandsrenn U16 i Hemsedal 10-15.april

  Norgesmesterskap Junior U18 Sauda/Hovden 2-4.mars

  Norgesmesterskap seniorer på Hafjell  19-25.mars


  0 Kommentar

  Startlister

  Postet av Hemsedal IL den 11. Okt 2017

  Startlister Hovedlandsrenn 2018

  J U15G U15J U16G U16
  UTFOR treningsdag 10-11.4 10.4
  11.4
  10.4
  11.4
  10.4
  11.4
  10.4
  11.4
  UTFOR 12.412.412.412.412.4
  SUPER G 13.4
  13.413.413.413.4
  SUPER KOMBI SL 13.413.413.413.413.4
  STORSLALÅM14.414.414.414.4
  SLALÅM15.415.415.415.4  0 Kommentar

  Treningstider for Kampsport i HIL

  Postet av Hemsedal IL den 10. Okt 2017

  Hemsedal Idrettslag - Kampsport

   

  Dagar og Tider for trening

   

  Mandag

  Kenjutsu ………………………..kl. 19.45 – kl. 21.15 

  Tysdag

  Karate (barn og vaksne) …….…kl. 19.00 – kl. 20.30  

  Onsdag                                                                                                    

  Kenjutsu …………………...….kl. 19.30 – kl. 21.00.  

  Torsdag

  Karate …………………..….… kl. 19.45 – kl. 21.15    

  Sundag  

  Open trening ……………....kl. 10.00 – kl. 12.00

   

  Nybegynnere alltid velkommen!

   

  For meir info;

  www.shinkakuzan.com,  

  www.heimvegen.com

   info@heimvegen.com

  Eller mob.90656407

   


  0 Kommentar

  I uke 41 starter allidrett. Se tider og sted her!

  Postet av Hemsedal IL den 26. Sep 2017

  Allidrett

    

  ”Idrettsglede for alle” er norsk idretts visjon, og også HIL’s visjon. Vi ønsker å ta dette på alvor og tilbyr idrettstilbud også for de som ikke ønsker å konkurrere eller trene flere ganger i uken. Det er den indre motivasjonen som er i sentrum. Vi ønsker bevegelsesgleden – mestringsgleden og a-ha opplevelsen velkommen.

  Allidrettstilbud er gratis for all barn fra 2 til 15 år, med fokus på lek og bevegelsesglede.

  Vi setter i gang i uke 41. Ingen påmelding, det er bare til å møte opp

  2-3-åringer

  Ingrid Katrine Ingebrigtsen, Ulsåk skole, torsdag kl. 17.00-17.45 (tlf: 98415815)

  4-5-åringer

  Kia Simonsen, Ulsåk skole, tirsdag kl. 17.00-18.00 (tlf: 94286543)

  6-7-åringer

  Vendula Sramkrog, Ulsåk skole, mandag kl. 17.15-18.15 (tlf:

  8-9-10-åringer

  Marianne Brenno, Trøimshallen torsdager 16.30-17.30 (tlf: 95771778)

  11-15-åringer

  Ronny S Grøndal, Trøimshallen torsdager 17.30-18.30 (tlf: 91612609)


             


  0 Kommentar

  Offentleg ettersyn -Kommunedelplan for idrett og fysisk aktivitet

  Postet av Hemsedal IL den 26. Sep 2017

  Kommunedelplanen for idrett og fysisk aktivitet ligger ute til offentlig ettersyn. Har du innspill?

  Kommunen skriver:

  Innhold

  Hovudutval for Livsløp gjorde i sak 28/17 vedtak om å leggje Kommunedelplanen for idrett og fysisk aktivitet ut til offentlig ettersyn i samsvar med § 5-2 og § 11-14 i plan- og bygningslova.

  Planen skal sjå på behov i høve til idrett og fysisk aktivitet. Den er og grunnlaget for spillemiddelsøknadene.

  Kommunedelplanen ligger til gjennomsyn på kommunehuset og biblioteket i perioden 13. september – 25. oktober 2017

  Merknader kan sendes skriftlig til Hemsedal kommune, 3560 Hemsedal eller til postmottak@hemsedal.kommune.no innen 25. oktober 2017.

  Se kommuneplanen her:

  Kommunedelplan for idrett og fysisk aktivitet


  0 Kommentar

  Hovedlandsrenn i Hemsedal 10-15.april

  Postet av Hemsedal IL den 24. Sep 2017

  Velkommen til Hovedlandsrenn for U15 og U16 jenter og gutter i Hemsedal!
  Torsdag utfor og Teamevent parallellslalåm, fredag super g og superkombislalåm, lørdag og søndag storslalåm og slalåm. Nyhet i år er at det skal kjøres egne klasser U15 og U16. 

  Velkommen!

  Se innbydelse og les mer i terminlisten. Meld på online via www.minidrett.no innen 21.3.

  Program for hele uken.

  Se offisiell HLwebside med deltagerlister, startlister, resultatlister, m.m.

  Følg oss også på facebook; https://www.facebook.com/Hoved...


  0 Kommentar

  Endring i perioden - Sesongpass for fastboende i Hemsedal sesongen 2017/18

  Postet av Hemsedal IL den 28. Aug 2017

  Sesongpass for fastboende i Hemsedal sesongen 2017/18.     

  Har du fast bostedsadresse i Hemsedal og er medlem av Hemsedal IL tilbyr SkiStar egne rabatter for sesongpass til deg. Medlemskap i Hemsedal IL må være betalt før kjøp og fremvises ved disk.

  Du kan registrer deg, om du ikke er medlem fra tidligere eller finne medlemskort på minidrett.no. Barn fra 0-15 år, fritt. Ungdom 16+17 år 50% på ungdom Hemsedal sesong og voksen fra18 år 50% på voksen Hemsedal sesong.

  http://www.skistar.com/no/Hems...

  Er du nyinnflyttet til Hemsedal må du i tillegg fremvise bostedsbevis fra Folkeregisteret.

  Sesongpass for fastboende selges i Alpin Lodge fra lørdag 09. Sept. og frem til og med 31. Okt. Skal være hentet ut / kjøpt innen fredag den 03 november   

   

  Vi ønsker alle en god sesong.

  Hemsedal IL og Hemsedal Skisenter.


  0 Kommentar

  Hemsedal på sitt beste

  Postet av Hemsedal IL den 28. Aug 2017

  I helgen arrangerte o-gruppa kretsmesterskapet for Buskerud i orientering og vi fikk viste fra Hemsedal på sitt beste. 

  Samlingsplassen var på Fulgehaugen med flott utsikt mot Hydnefossen. Når været spilte på lag, hadde vi et veldig flott utgangpunkt for en vellykket arrangement. Naturen der oppe er også noe de tilreisende deltakerne satt pris på. Og mange ønsker seg tilbake. Det var også en flott reklame for Hemsedal som en sommer-turistdestinasjon.

  Den neste viktige brikken var dugnadsinnsatsen i orienteringsgruppa. Mange la ned en betydelig innsats for å sørge for gode løyper, en imponerende samlingsplass og  gode kaker i kiosken. Det var også mange lokale bedrifter som stilt opp med utstyr og andre bidrag, ikke minste våre samarbeidspartnere Sparebank 1 og Skistar. Vi fikk også låne kranbil, aggregater, telter osv. Vi er også stolte av å kunne gi produkter fra de dyktige lokale matprodusentene Himmelspannet, Tamt og Vilt og Hemsedal Flatbrødbakeri som premie, noe deltakerne satt pris på. Også en stor takk til alle bedrifter som ga gavepremier og medlemmer som stilt opp for idrettslaget.

  De fleste deltakerne bodde på Hemsedal Alpin Lodge og Lodgen Spiseri samlet 160 pers til en nydelig felles buffet på lørdag kveld. Det kan lønne seg å samarbeide med idrettslaget. Helgen viste at idrett er en bra måte å vise fra hva vi har å tilby i Hemsedal. Det viste også  hva vi kan klare når vi jobbe sammen.

  I dag er jeg en stolt styreleder og Hemsedøling.

  Det er selvfølgelig ikke bare orienteringsgruppa som har flott arrangement. Vi kan glede oss til 30. september  og Hardbakke Enduro og 7. oktober er det Te Topps. Jeg er overbevist at både Hemsedal og Hemsedal IL nok engang vil vise seg fra sin beste side. 

  Flere bilder og detaljer. Velkommen tilbake til Fulghaugen for et treningsløp kl.18 på onsdag!   0 Kommentar

  Hemsedal Rulleskifestival 2017

  Postet av Hemsedal IL den 13. Jul 2017

  Hemsedal Rulleskifestival 2017

  Hemsedal Rulleskifestival gikk i år som i fjor over tre dager i
  de flotte omgivelsene rundt omkring i Hemsedal. Det inneholdt i grove trekk 3
  rulleskikonkurranser der hvor alle telte i sammendraget som ga utgangspunktet til
  jaktstarten. Sammenlagttiden ble lagt sammen, fratrukket eventuelle opptjente
  bonussekunder.

  Vi har valgt å holde på vårt konsept, der hvor det hele bygges mot å få et best mulig
  sammenlagtresultat for løperne som stiller på start. Vi ønsker at løperne stiller på alle
  konkurransene, og da er det sammenlagtresultatene som vi legger vekt på. Det er noe med
  spenningen som bygges opp, samt varierte og flotte konkurranser som trigger oss som
  arrangør.

  Dette skal også være en sosial og flott arena for langrennsløpere som vil fylle sommeren
  med litt ekstra krydder. Det handler om å bryte litt opp i den tradisjonelle sommertreningen,
  der man konkurrerer litt igjen, samt å ha et godt sosialt samhold hvor stemningen
  er på topp. Dette er ikke bare seriøst, men man må også ta seg tid til å nyte øyeblikkene.

  Et arrangement bare for aktive skiløpere? Nei. Vi har i år gjort noen små steg mot å gjøre
  Hemsedal Rulleskifestival mer familievennlig. Det er ingen tvil at vi ønsker å få et bredt og
  godt tilbud for hele familien. Vi har som mål om å ha et godt tilbud for alt fra små barn, til
  eldre mennesker. Lørdagens «barneskirenn» ble en av de første stegene mot dette målet,
  samt at «Elgen» stilte med band på både fredag og lørdag. Vi skal fortsette i samme spor, og
  skal utvikle dette tilbudet til neste år. Følg med! Vår festival skal fortsette å ha et klart fokus
  på rulleski, men vi skal bli flinkere til å ta hensyn til nivå og alder.

  Vi er godt fornøyde med årets arrangement, men kan det gjøres bedre? Absolutt!
  Vi er nødt til å være kreative og målbevisst for å komme videre, samt å ha ydmykheten på
  plass. Vi tar imot ris og ros, der den konstruktive kritikken blir lagt vekt på. Vi er på det andre
  året, og vi lærer stadig.

  Vår hovedsponsor Sparebank1 var med på å gjøre dette til en suksess. Smøretraileren som
  stod i sentrum på lørdag ble en stor attraksjon både for løperne selv, og publikum rundt.
  Barna fikk prøve seg på en liten sløyfe utenfor vogna, samt en stakemaskin inne. Denne
  stakemaskinen ble også tatt mye i bruk av løperne og publikum. Her fikk dem som ville,
  bryne seg på landslagets store stjerner gjennom en liten test. Swenor var også veldig rause,
  og stilte med hele 70 par rulleski slik at vi fikk en veldig rettferdig konkurranse.

  En stor takk skal også rettes til alle funksjonærer som jobbet hardt med å få dette best
  mulig. Sammen blir vi bedre, eller best!

  Tusen takk for i år - Vi ses til neste år!


  Petter Owesen

  Se resultater og bilder HER
  0 Kommentar

  Pressemelding - Generøs støtte til storsatsing på sykkel i Hallingdal

  Postet av Hemsedal IL den 3. Jul 2017


  Sparebankstiftelsen Hallingdal forvalter egenkapitalbevis i Sparebank 1 Hallingdal Valdres. Normalt mottar stiftelsen en del av bankens overskudd som utbytte. Deler av disse pengene deler Sparebankstiftelsen Hallingdal ut til prosjekter i lokalmiljøet der Sparebank 1 Hallingdal Valdres har sitt geografiske tyngdepunkt.
  Sparebankstiftelsen skal hjelpe lokale lag og foreninger økonomisk for å øke engasjement, trivsel og aktivitet i nærmiljøet, og har du en god sak er det gode muligheter for at vi støtter ditt prosjekt.

  I styremøte 16. juni ble det bestemt at Sparebankstiftelsen Hallingdal bevilger 3.000.000 kroner til prosjektet «Sykkel i sentrum». Dette er et prosjekt som omfatter bygging av ferdighetsarenaer og familievennlige sykkelstier i fem kommuner i Hallingdal. Nes, Gol, Hemsedal, Ål og Hol.

  Dette er ment å gi støtte til initiativtakere, frivillige bidragsytere, grunneier og de mange andre aktørene som er involvert. Sparebankstiftelsen Hallingdal mener dette bidraget er tilstrekkelig stort til å gjøre en forskjell i gjennomføringen av prosjektet. Sykkel i sentrum får med dette den største enkeltbevilgningen Sparebankstiftelsen Hallingdal har gitt ut siden stiftelsen ble etablert i 2012. Prosjektet får støtte av flere grunner;

  1.Profesjonell planlegging og tilnærming til oppgaven.

  2.En profil som i sterk grad rettes mot barn og ungdom, samtidig som anlegget er åpent for alle dalens innbyggere og tilreisende.

  3.Tilbudet har en lavere brukerterskel, og forventes å trekke nye grupper til friluftsliv og uteaktiviteter.

  4.Bredden i samarbeidet mellom kommunene i Hallingdal.

  5.Bredden i finansieringspartnere og støttespillere.

  Sparebankstiftelsen Hallingdal utfordrer kommunene og det private næringslivet om å støtte prosjektet. Spesielt i Gol, Nes og Hemsedal er det behov for ytterligere bidrag for å få finansiert prosjektene som er planlagt. Vi håper at vårt bidrag kan være med å løse ut de nødvendige bevilgningene fra kommunene og det private næringslivet i disse kommunene. Vi inviterer til dialog og samarbeid rundt dette.

  Vi i Hemsedal IL er glede for at denne søknaden om sykkelsti gikk igjennom hos Sparebank 1 stiftelsen! Dette blir et løft for Hemsedal:-)


  0 Kommentar

  Avslutning for fotballgruppe Gutter 16

  Postet av Hemsedal IL den 26. Jun 2017

  Da har fotballgruppen Gutter 16 hatt sommeravslutning. Dette var ikke en helt vanlig avslutning for guttene skulle også si takk for fint samspill til gutter fra Langeset.

  Vi har fått denne beskjed fra trener og lagleder:

  Takk for den utrolig fine dagen og avslutningen vi fikk i Drammen på lørdag!

  Å være med gutta på Gokart og alt det sosiale med litt servering og felleskap, var helt topp. Det var mye adrenalin og testosteron – og glede.

  Vårt inntrykk er at gutta har kommet nærmere hverandre ila vårsesongen og at alle setter pris på hver og en på laget.

  Det knuser jo hjertet til en trener og lagleder at dette var siste gangen, og at de på laget som bor på EMA, blir spredd for alle vinder nå, og går en uviss fremtid i møte.

  Alle på laget setter pris på de opplevelsene vi har fått sammen.

  Heidi Grøthe😊  0 Kommentar

  Opprydding av lager

  Postet av Hemsedal IL den 13. Jun 2017

  Hemsedal IL har vært i gang med å rydde opp i tingene vår. Vi fant en del T-Skjorter fra 125 års jubileum i størrelsen 8 - 10 år. Det er en super fin T-Skjorte og vi synes det er trist at de bare skal ligge her. Derfor selger vi dem for 50 kr per stk. Er du interessert i å kjøpe en T-Skjorte kan du sende en mail til: dagligleder@hemsedalil.no.


  0 Kommentar

  Hemsedal IL - skal være et rent idrettslag

  Postet av Hemsedal IL den 12. Jun 2017

  Hemsedal IL har gjennomgått programmet Rent Idrettslag og er tildelt dette sertifikatet:

  Se mer om rent idrett her: http://www.rentidrettslag.no/

  Hemsedal IL - Antidopingpolicy: http://hemsedalil.no/storage/Preview?id=5c836357-5...


  0 Kommentar

  Oppdatert organisasjonsplan

  Postet av Hemsedal IL den 22. Mai 2017

  Hemsedal IL organisasjonsplan er oppdatert. Se den her: Organisasjonplan.pdf


  0 Kommentar

  HIL søker allidrett instruktør

  Postet av Hemsedal IL den 15. Mai 2017

  HIL søker instruktør til allidrett

  Hemsedal IL jobber med å planlegge allidrett tilbudet for perioden 2017/18 og søker instruktør. Er du mellom 16 til 80 år og har du lyst til å lage aktiviteter som skaper glede og trivsel - gir grobunn for vennskap og solidaritet vil HIL gjerne høre fra deg innen den 26 juni.

  Allidrett er for barn i alderen 3 til 10 år. Tilbudet er for alle medlemmer av HIL og har varighet på 45 min. i uke fra uke 36 til uke 8.

  HIL forventer:

  At du kan skape et trygt treningsmiljø

  At du blir med på en inspirasjonsdag

  At du lager aktiviteter der barn opplever mestring og lærer flere ferdigheter

  Krever en gyldig politiattest

  Vil du høre mere om mulighetene eller har du lyst til å bli allidrett instruktør kan du kontakte daglig leder Anette på telefon 48433705 eller dagligleder@hemsedalil.no


  0 Kommentar

  Jansen Fotballskole

  Postet av Hemsedal IL den 4. Mai 2017

  JANSENS FOTBALLSKOLE I HEMSEDAL 2017

  Onsdag 21. – fredag 23. juni

  Det er alltid en stor glede å kunne invitere til fotballskole i Hemsedal. Vi gjentar den tidligere suksessen fra de foregående årene og arrangerer fotballskole på Hemsedal stadion, fra og med onsdag 21.juni til og med fredag 23.juni. Dette er en fotballskole for deg og alle andre gutter og jenter som liker å spille fotball. Vi skal drive mye med lek med ball, teknikktrening, triks, avslutninger og spill. I tillegg avrunder vi med en liten fotballturnering. Alt vil foregå ute på Hemsedal stadion alle dager kl. 0930-1500.

  Fotballskolen passer best for 1. – 7.klasse, men vi åpner også for yngre og eldre deltagere.

  Deltagerne må selv ha med mat og vann (til trening). Øvrig drikke ordner TINE. Fredag tar vi en liten avslutning hvor vi stiller med pølser og drikke, så da kan matpakken reduseres kraftig. Målet for fotballskolen er å bli bedre fotballspillere, men også ha det gøy sammen med andre under trygge forhold. Alle deltagere vil få ball og TINE-effekter. Vi trekker ut en deltager, som får en HFK-drakt med autografer.

  Hovedledere vil være Jan-Eirik ”Jansen” Thorberg og Stian Bråten. Øvrige hovedledere vil være fra Hallingdal FK

  PÅMELDING OG PRIS

  Påmeldingen gjennom «MinIdrett». Sjekk ut HFKs hjemmeside for veiledning eller gå rett til påmelding her.

  Påmeldingsfrist er 16.juni. Etter denne datoen stenges det for påmelding på MinIdrett, og påmelding må gjøres manuelt etter du har sendt påmeldingsdetaljene på mail til hallingdalfotballklubb@gmail.com. Et ekstra gebyr på kr 50,- blir da lagt til din faktura for merarbeid. Etter påmelding får man tilsendt faktura på mail.


  Pris 800 kr pr. person

  Søskenmoderasjon 700 kr for den andre osv.

  De som melder seg på innen 15.mai får fotballskolen for 700 kr og 600 kr ved søskenmoderasjon.

  Minimumsantall for gjennomføring er 20 stk

  NB!! De som melder seg på fotballskolen på Gol i tillegg får 25 % rabatt på fotballskolen på Gol.

  Kontakttelefon under fotballskolen: Jansen 90 05 32 25.


  Vi gleder oss! Vel møtt  0 Kommentar

  Daglig leder i Hemsedal IL

  Postet av Hemsedal IL den 24. Apr 2017

  Den 3. april hadde jeg første dag som daglig leder i Hemsedal IL og jeg er glad for å komme i gang med jobben. Mitt navn Anette Black og jeg er flyttet fra Danmark til Hemsedal for 3 år siden sammen med min mann Mads og våre to barn, Karla og Storm.

  Jeg har en bachelor i Idrett og jeg vil bruke min erfaring og utdannelse til å arbeide med HIL’s sportsplaner, videre utvikle allidrettstilbudet og få til sportsarrangementer til Hemsedal. I tillegg til dette vil jeg ha daglige oppgaver som e-post, telefon og post.

  Sammen med jobben som daglig leder i HIL jobber jeg på Gol som ungdomskonsulent.

  I fritiden min liker jeg å være aktiv sammen med familien eller alene. Familien elsker å gjøre forskjellige aktiviteter sammen – kjører alpint, gå på fjellture eller sykle. Jeg er aktiv løper og deltaker årlig i en ekstrem maraton i Danmark.

  Det er mye å lære, mange mennesker å møte og ting å gjøre, men jeg gleder meg til å gjøre det hele😊


  0 Kommentar

  Referat for årsmøte og årlige møter

  Postet av Hemsedal IL den 10. Jan 2017

  MøtetDatokl.StedInnkallingSaksdokumenterReferat
  Årsmøte i Hemsedal IL27.0319KultursalenInnkallingsakliste
  Organisasjonsplan
  Æresmedlemskap
  Budsjett
  Regnskap
  Årsmelding
  Alpin VM
  Referat
  Årlig møte for klatregruppa07.0220Stupulvegen 4ÅrsmeldingRefrerat
  Årlig møte for langrennsgruppa08.0219GravsetInnkallingLangrennReferat
  Årlig møte for orienteringsgruppa14.0220KlubbhusetInnkallingÅrsmelding
  Regnskap
  Referat
  Årlig møte for fotballgruppa15.0219KlubbhusetÅrsmelding
  Regnskap
  Referat
  Årlig møte for FreeX16.0218Varmestua i skisenterInnkallingÅrsmelding
  Regnskap
  Regnskap - Brett
  protokoll
  Årlig møte for volleyball16.0219.30Kantina i Trøimshallen.Årsmelding
  Regnskap
  Referat
  Årlig møte for Alpingruppa22.0219.Vamestua i skisenterInnkalling

  Årsmelding
  Regnskap
  Referat
  TrimgruppaÅrsmelding
  Regnskap
  KampsportÅrsmelding
  Regnskap
  RulleskiÅrsmelding
  Regnskap
  Referat
  IshockeyÅrsmelding
  SykkelRegnskap
  BordtennisBordtennisbordtennisgruppa

  0 Kommentar

  Fakturering av medlemskontingenter for 2017

  Postet av Hemsedal IL den 6. Jan 2017

  Godt nytt år,

  Vi kommer til å fakturere medlemskontingenter for 2017 torsdag 12. januar. Vi ber deg derfor sjekke at informasjonen i min idrett er riktig før torsdag. Det vil spare oss og dere for tid hvis det ligger riktig informasjon i minidrett.

  De mest vanlige feilene er

  Manglende epost adresser – cirka 250 medlemmer.

  Familier som er ikke koblet sammen riktig. https://itinfo.nif.no/Min_idrett_brukerveiledning#Legg_til_familie

  Det er også fint hvis telefonnummer og adressen din er oppdatert.

  OBS. Alle i familien vil få en epost vedrørende samme faktura, men det er bare 1 faktura som da trenger å betales. Vi beklager dette!

  Med idrettshilsen

  Neil Marston


  0 Kommentar

  Levert av IdrettenOnline