Sommerportrett med Team Monster: Morten Løchen

Postet av Hemsedal IL - Langrenn den 2. Nov 2018

Etter et lengre opphold er vi nå tilbake med det siste sommerportrettet. Det skulle vise seg at det tok litt tid for resten av teamet å skjønne at den tidligere artikkelforfatteren også kunne la seg portrettere. 

Sistemann kan vanskelig kvoteres inn i "Hemsedals mest gylne langrennsgenerasjon", da han verken er gyllen eller hemsedøl, men det ble kompensert med desto større engasjement og iver. Gleden var derfor stor for begge parter da han ble tatt i glovarmen i Team Monster i 2014. 

I dag har vi gleden av å presentere Morten Løchen. Den selverklært evigunge entusiasten som enn så lenge nekter å innse at han er for pensjonist å regne i langrennsammenheng.


Du flyttet til Hems i en alder av 25. Hva var grunnen til at det nettopp ble Hemsedal og hvordan levde Hemsedal opp til forventningene? 


Vil du fortelle litt om utviklingen på treningsfronten fra du kom deg ut av gutterommet og gaming-verdenen til du noen år senere ble tatt inn i varmen i Team Monster? 

-


Ser på de fire tidene dine på Birken at du har forbedret deg med 1.37:10, og nå er nede på 3.09:56 som raskeste gjennomføring. Fortell om hvordan du har klart og presse ned tiden så mye, og hvordan du ser for deg å kunne bryte den magiske 3-timers-grensa? Hvor der det mest å hente? 

-


Kan du trekke fram tre gode prestasjoner og et par mindre gode prestasjoner fra sesongen som har gått?


Hvordan ser rennplanene dine ut til neste år? Har du pekt deg ut noen hovedmål for sesongen?


Vi ønsker deg hell å lykke i skiporet (og andre spor) i 2019-sesongen, Løk! 


Portrettforfatter: Jakob Mestvedthagen

Bile: Øyvind Grimsrud. 

Bildetekst: Fra en hufseøkt tidligere i høst. Fra venstre foran: Fredrik, OleK, Morten, Oskar.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline